Klasická chřestová polévka je jednoduchý recept, se kterým si vystačí i naprostý začátečník. Na přípravu potřebujete jen pár základních surovin a výsledkem je jemná jarní polévka, dokonalý životabudič! V téhle polévce chřest zaručeně vynikne!
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 72.25 kcal
- Bílkoviny 1 g
- Sacharidy 5 g
- Tuky 5.25 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,8/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2007/5
Květen 2007