Jáhly už zase frčí! S tímhle osvědčeným receptem jim rychle přijdete na chuť. Jahelník se sušenými švestkami je staročeský odkaz, který na náš jídelníček rozhodně patří. V sezóně vyměňte sušené ovoce za čerstvé – švestky, meruňky, jablka.
12 kousků
Suroviny
12 kousků
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 299.75 kcal
- Bílkoviny 8.08 g
- Sacharidy 44.33 g
- Tuky 9.42 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2007/5
Květen 2007