Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 90 min
4,1 (109x)
24. 7. 2014
Jahelník
Apetit
Jahelník
Apetit


Snadné
< 90 min
4,1 (109x)

Jáhly už zase frčí! S tímhle osvědčeným receptem jim rychle přijdete na chuť. Jahelník se sušenými švestkami je staročeský odkaz, který na náš jídelníček rozhodně patří. V sezóně vyměňte sušené ovoce za čerstvé – švestky, meruňky, jablka.


Nezhasínat obrazovku
12 kousků
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

12 kousků
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 299.75 kcal
  • Bílkoviny 8.08 g
  • Sacharidy 44.33 g
  • Tuky 9.42 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(109 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Dokonalá ovesná kaše

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/5

Květen 2007