Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
3,9 (117x)
28. 7. 2016
Bavorské vdolečky
Apetit
Bavorské vdolečky
Apetit


Snadné
> 60 min
3,9 (117x)

Bavorské vdolečky vás okouzlí dokonalou chutí. Je to pohlazení jako z pohádky. Básnička o koblížkovi sice říká cosi o smažení na másle a chlazení na okně – vy ale jistě víte, že se už dávno smaží na oleji nebo sádle a že není nad to, zakousnout se do ještě teplé koblihy nebo vdolečku.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na ozdobení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 842 kcal
  • Bílkoviny 31.5 g
  • Sacharidy 108.5 g
  • Tuky 30 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,9/5

Hodnocení receptu

3,9/5
(117 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Nejlepší vdolky

Komentáře

  profile image
yarda
24.10.2007 08:00
klasika, která potěší.
  profile image
pamina
18.10.2007 21:46
To jsou z téměř půl kila mouky jen 4 porce ? To musí být koblihy, jaké svět neviděl....
  profile image
maya
22.10.2007 13:00
Tipla bych, že jedna porce nutně neznamená jedna kobliha...

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/5

Květen 2007