Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 45 min
4,4 (54x)
18. 7. 2014
Pstruh na másle
Apetit
Pstruh na másle
Apetit


Snadné
< 45 min
4,4 (54x)

Jemná a svěží chuť bystré sladkovodní ryby výborně vynikne ve spojení s citronem a křupavými placičkami. Pstruh na másle je delikátní záležitost, která nezabere mnoho času a výsledek je přímo lahůdkový. Pstruha stačí jen jemně okořenit, přidat citron a po obou stranách opatrně opéct na pánvi. Jako přílohu si připravte výborné bramborové rösti. Pusťte se do toho!

 

Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na placičky rösti

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 494.25 kcal
  • Bílkoviny 29.5 g
  • Sacharidy 26 g
  • Tuky 29.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(54 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Pstruh lososovitý s citronem v papilotě & koprový dresink
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/5

Květen 2007