Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
3,9 (32x)
18. 7. 2014
Svíčková s pečenými knedlíky


Snadné
> 60 min
3,9 (32x)

Martin Čížek vaří v hotelu Grand Bohemia mistrovskou svíčkovou – a my jsme ho rovnou požádali i o ty nej knedlíky. Odpověděl babiččiným receptem božských parametrů.


Nezhasínat obrazovku
6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Dále potřebujeme

Na kynutý kotouč

Dále

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1175.83 kcal
  • Bílkoviny 85.67 g
  • Sacharidy 105 g
  • Tuky 42.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,9/5

Hodnocení receptu

3,9/5
(32 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
justin
31.03.2010 19:24
omáčka je vynikající, knedlíky jsou jak rohlík - doporučuji normální kynuté hoskové:)
  profile image
ježibabka
26.11.2007 13:00
Knedlík jsem zkusila, je to dobrá veka, na které je znát, že je pečená z hrubé mouky, ale knedlík to není. Jakkoliv hustá omáčka ho okamžitě přemění v blemt. Jako podklad pod chlebíčky to docela jde.
  profile image
P.Jirků
09.11.2007 20:23
Jak se špikuje maso,které se nejdříve ováže provázkem?
  profile image
Věra Daňková
07.11.2007 14:15
Recept vypadá lákavě, zaujaly mne ty pečené knedlíky - nemohli byste napsat popis přípravy, hlavně tu fázi pečení. Moc díky Věra z Chebu
  profile image
vlad staněk
07.11.2007 21:53
můžete zveřejni,prosím recept na ty knedlíky.děkuji.
  profile image
Alena
07.11.2007 08:08
Recept se nachází v č.5/07, str.92
  profile image
Marcela
05.11.2007 07:34
Tahle svíčková nemá chybu, nikdy jsem neuměla pořádně svíčkovou, dokud jsem nenašla v časopise tento recept. Je přímo lahůdková

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/5

Květen 2007