Na zelí a mase se shodli na focení všichni, někdo by dal přednost klasickým kynutým knedlíkům. Tahle volba je ale jen na vás!
Suroviny
Na kynuté knedlíky vařené v ubrousku
Na dušené červené zelí
Na recept
- Energie 10506 kcal
- Bílkoviny 410 g
- Sacharidy 1069 g
- Tuky 467 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/2
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2021/2
Prožijte s novým Apetitem, který vychází už 13. 1., ten nejlahodnější únor! S radostí se s námi prostřednictvím jeho stránek můžete vrhnout do masopustního reje i hodování, stylově oslavit čínský Nový rok i toho nejsladšího Valentýna. Nechybí ani recepty nabité vitaminy, které v zimě potřebujeme snad ještě více než jindy. Můžete také nahlédnout do dvou překrásných novinek – Velké knedlíkové kuchařky z dílny Jany Florentýny Zatloukalové a Petra Kosinera a nové cukrářské knihy Vše sladké Ivety Fabešové. Apetit, napsáno s chutí