
< 75 min
4,4
Jablečný koláč

< 50 min
4,3
Velikonoční nádivka

< 90 min
4,5
Tradiční segedínský guláš

< 60 min
4,6
Babiččina bábovka

> 60 min
4,6
Švestková povidla pečená v troubě

> 60 min
4,6
Šlehačkový beránek

< 45 min
4,6
Chlupaté knedlíky

> 120 min
4,6
Tradiční mazanec

> 60 min
4,3
Hraběnčiny řezy

< 60 min
4,6
Tarte tatin - obrácený jablečný koláč

> 60 min
3,8
Makronky se sektem

< 90 min
4,3
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem

< 50 min
4,3
Rychlá bublanina s třešněmi

> 60 min
4,5
Vánočka

< 120 min
3,8
Řecká musaka

< 30 min
4,5
Kulajda

> 120 min
4,6
Pomalu pečená kachna

< 60 min
4,4
Velikonoční beránek

< 75 min
4,5
Tvarohový mazanec

> 120 min
4,3
Dušená roštěná

> 120 min
4,2
Jemné pudinkové řezy

> 60 min
4,3
Vepřová plec na paprice

< 120 min
4,1
Pečená kachna

> 120 min
4,4
Slaný koláč - lotrinská quiche
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze