< 75 min
4,4
Jablečný koláč
< 50 min
4,3
Velikonoční nádivka
< 90 min
4,5
Tradiční segedínský guláš
< 60 min
4,6
Babiččina bábovka
> 60 min
4,6
Švestková povidla pečená v troubě
< 45 min
4,6
Chlupaté knedlíky
> 60 min
4,6
Šlehačkový beránek
< 60 min
4,6
Tarte tatin - obrácený jablečný koláč
< 60 min
3,3
Svatomartinské rohlíčky podle Josefa Maršálka
> 60 min
4,3
Hraběnčiny řezy
> 120 min
4,6
Tradiční mazanec
< 90 min
4,3
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
> 120 min
4,6
Pomalu pečená kachna
> 60 min
3,8
Makronky se sektem
> 60 min
4,5
Vánočka
< 50 min
4,3
Rychlá bublanina s třešněmi
< 120 min
4,1
Pečená kachna
< 120 min
3,8
Řecká musaka
< 30 min
4,5
Kulajda
> 120 min
4,3
Dušená roštěná
< 60 min
4,4
Velikonoční beránek
< 75 min
4,5
Tvarohový mazanec
< 90 min
4,0
Skořicoví šneci
> 120 min
4,2
Jemné pudinkové řezy
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví