
< 50 min
4,3
Velikonoční nádivka

> 120 min
4,6
Vepřo knedlo zelo podle Václava Friče

> 120 min
4,1
Dršťková polévka

< 90 min
4,6
Velikonoční nádivka podle Marty

< 90 min
4,5
Kopřivová velikonoční nádivka

< 60 min
4,1
Špekové knedlíky s kysaným zelím

< 15 min
4,0
Klasický hot dog

< 60 min
4,6
Velikonoční nádivka s kopřivami (hlavička)

< 45 min
4,1
Domácí vinná klobása

< 45 min
4,3
Hrnečkové knedlíky

< 60 min
4,0
Kopřivová nádivka

> 60 min
3,9
Krůtí roláda na víně

< 30 min
4,1
Těstoviny s máslovou dýní a česnekovou strouhankou

< 45 min
4,2
Knedlíky z brambor a rohlíků

< 60 min
4,4
Krkonošský houbovec

> 60 min
4,1
Bůčková roláda

< 45 min
3,7
Husí krev na cibulce

> 60 min
5,0
Netradičně tradiční vepřo knedlo zelo

> 60 min
3,6
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky a nudlemi

> 60 min
4,4
Dýňové špalíčky s javorovou hořčicí

> 60 min
4,1
Kuře s kaštanovou nádivkou

> 120 min
4,4
Hovězí pupek se žampionovou omáčkou

< 60 min
3,3
Telecí máslový řízek s bramborovou kaší

< 60 min
4,7
Nádivka s uzeným bůčkem a jarními bylinkami
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze