Nová registrace Zapomenuté heslo

Zelí

Zelí je jedním z nejstarších a nejběžnějších druhů zeleniny, které se na našich talířích objevuje po staletí. Jeho univerzálnost a přínos pro zdraví z něj činí nepostradatelnou součást mnoha kuchyní. Zelí nejenže vyniká chutí, ale je také bohaté na vitamíny, minerály a vlákninu. Můžete ho využít v salátech, polévkách, nebo jako přílohu, skvěle se hodí do těstovin, závitků, nebo jako základ pro kvašené speciality, které obohatí váš jídelníček o prospěšné probiotika.

Zelí kvašené ve sklenici
Tradiční segedínský guláš
Chlupaté knedlíky
Zahuštěné červené zelí
24receptů
Tajemství dokonalého kysaného zelí: Co dělali naši předci jinak + 24 skvělých receptů
Zelné závitky s bramborovou kaší
> 60 min
5,0

Zelné závitky s bramborovou kaší

Škvarkové knedlíky se zelím na pivu
> 60 min
5,0

Škvarkové knedlíky se zelím na pivu

Kvašené červené zelí
< 15 min
5,0

Kvašené červené zelí

Vydatná polévka s hovězím a se zelím
< 45 min
2,8

Vydatná polévka s hovězím a se zelím

Ryba v pivním těstíčku s pikantním salátem coleslaw
< 30 min
5,0

Ryba v pivním těstíčku s pikantním salátem coleslaw

Bílá zelňačka
Vánoční zelňačka
Vyprošťovací zelňačka
Zelňačka s paprikou a klobáskou
15receptů
15 osvědčených receptů na zelňačku: Pikantní červená s klobásou, bílá s uzeným i vegetariánské verze. Která bude váš favorit?

Všechny kategorie článků