
> 120 min
4,6
Hovězí po burgundsku

< 90 min
4,5
Tradiční segedínský guláš

< 75 min
4,5
Tvarohové knedlíky s meruňkami

> 60 min
2,8
Francouzské brambory podle Pohlreicha

< 45 min
4,4
Zahuštěné červené zelí

< 60 min
4,6
Tarte tatin - obrácený jablečný koláč

< 90 min
4,3
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem

> 60 min
4,2
Pomalu pečený králík s česnekem, cibulí a bylinkami

< 30 min
4,5
Kulajda

> 120 min
4,6
Pomalu pečená kachna

< 30 min
4,2
Halušky s brynzou

> 120 min
4,3
Dušená roštěná

> 60 min
4,3
Vepřová plec na paprice

< 45 min
4,5
Poctivá bramboračka s houbami

> 60 min
4,4
Zapečené smetanové brambory

> 60 min
4,6
Svíčková na smetaně

> 120 min
4,2
Křenová omáčka z Lokálu

> 60 min
4,3
Klasická svíčková omáčka podle autorky kuchařek

> 60 min
4,2
Italské ossobuco - základní recept

< 90 min
4,2
Povidloň

> 60 min
4,4
Francouzská cibulačka

< 60 min
4,2
Tradiční italské lasagne s červeným vínem

> 60 min
4,1
Nejlepší vdolky

< 90 min
4,6
Srnčí ragú na víně
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze