
> 120 min
4,6
Vepřo knedlo zelo podle Václava Friče

< 60 min
4,1
Kapustnica

< 45 min
4,1
Domácí vinná klobása

> 120 min
3,9
Domácí škvarky

< 60 min
4,5
Vepřové plátky

> 60 min
3,8
Černá zabijačková polévka (prdelačka)

> 60 min
3,9
Bůčková pomazánka

> 60 min
4,1
Škvarkové placky podle Václava Friče

> 120 min
4,8
Zabijačkový guláš dušený v troubě

> 60 min
4,3
Jablkový závin z taženého těsta

< 45 min
4,1
Krémový demikát

< 20 min
2,6
Pečená vepřová kýta

> 60 min
4,0
Škvarková megaplacka s javorovým dipem

< 90 min
4,3
Vepřové ledvinky na cibulce

> 60 min
5,0
Netradičně tradiční vepřo knedlo zelo

< 60 min
3,7
Houbový kuba

> 60 min
4,0
Smažený kapr

< 60 min
5,0
Boží milosti tvarované jako ukrajinské ,verhuny‘

> 60 min
4,7
Sádlo se škvarky

> 60 min
4,8
Šumajstr

< 30 min
3,8
Lečo s vejcem

< 60 min
4,9
Zelí podle Václava Friče

> 60 min
4,6
Horácká drštička se salátem z kysaného zelí a červené řepy

> 60 min
3,8
Kuba z čerstvých hub se škvarky
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze