> 120 min
4,6
Vepřo knedlo zelo podle Václava Friče
< 60 min
4,1
Kapustnica
< 45 min
4,1
Domácí vinná klobása
> 120 min
4,0
Domácí škvarky
< 60 min
4,5
Vepřové plátky
> 60 min
3,9
Bůčková pomazánka
> 60 min
3,7
Černá zabijačková polévka (prdelačka)
> 60 min
4,1
Škvarkové placky podle Václava Friče
> 120 min
4,8
Zabijačkový guláš dušený v troubě
> 60 min
4,3
Jablkový závin z taženého těsta
< 90 min
4,3
Vepřové ledvinky na cibulce
< 20 min
2,6
Pečená vepřová kýta
< 45 min
4,1
Krémový demikát
> 60 min
4,0
Škvarková megaplacka s javorovým dipem
> 60 min
5,0
Netradičně tradiční vepřo knedlo zelo
< 60 min
4,9
Zelí podle Václava Friče
< 60 min
3,8
Houbový kuba
> 60 min
3,9
Smažený kapr
> 60 min
4,8
Šumajstr
> 60 min
4,7
Sádlo se škvarky
< 60 min
5,0
Boží milosti tvarované jako ukrajinské ,verhuny‘
< 30 min
3,8
Lečo s vejcem
> 60 min
4,7
Horácká drštička se salátem z kysaného zelí a červené řepy
< 45 min
4,7
Bramborové knedlíky se škvarky a zelím
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví