Nová registrace Zapomenuté heslo

Vepřové maso

Vepřové maso je oblíbenou surovinou, která se nachází v mnoha tradičních i moderních kuchyních po celém světě. Od šťavnatých steaků po pečené vepřo, knedlo, zelo až po uzené specialityvepřové maso je nejen chutné, ale i velmi výživné. Různé části vepře, jako je plec, kotleta nebo bůček, nabízejí širokou škálu příležitostí pro přípravu jedinečných pokrmů. V české kuchyni je vepřové často základem slavnostních jídel, ale i každodenních pokrmů – smažené řízky, segedýnský guláš nebo velmi pomalu pečené vepřové koleno patří mezi hrdé zástupce. Výhodou vepřového je nejen jeho šťavnatost a bohatá chuť, ale hodí se snad ke všem tepelným úpravám – pečení, dušení, smažení, grilování, ale i uzení jsou pro vepřové maso jako stvořené.

Vepřové kotlety s jablky a česnekovými bramborami
< 60 min
5,0

Vepřové kotlety s jablky a česnekovými bramborami

Bůček s jablky
> 60 min
5,0

Bůček s jablky

Vepřový bůček glazovaný medem a černým pivem
Pomalu pečený bůček s bramborami
30receptů
Bůček pod lupou: Jak poznat dobrý kus + 30 nejlepších receptů
Vepřové maso s dušenými kedlubnami
Dušená hovězí líčka na víně s bramborovou kaší
Maďarský perkelt
Dušená roštěná
30receptů
Pomalu, ale jistě: Dušené maso jako základ pro guláš, vepřové v mrkvi a další české hotovky
Tradiční segedínský guláš
Medailonky z vepřové panenky s opečenými bramborami
Džuveč s vepřovým masem
Řízečky z vepřové panenky
50receptů
Velký průvodce vepřovým masem: 50 receptů od šťavnatého steaku po křupavý řízek a voňavou pečeni
Bramborový ‚prívarok‘ s fašírkami
> 60 min
5,0

Bramborový ‚prívarok‘ s fašírkami

Plněná paprika
> 60 min
5,0

Plněná paprika

Grilovaná kotleta s kukuřicí a paprikami
< 25 min
5,0

Grilovaná kotleta s kukuřicí a paprikami

Všechny kategorie článků