< 30 min
5,0
Dušené bílé zelí
< 90 min
5,0
Vepřové kotlety s dušeným zelím a jablky
< 60 min
4,9
Zelí podle Václava Friče
> 60 min
5,0
Netradičně tradiční vepřo knedlo zelo
> 60 min
0,0
Klobásky v dušeném červeném zelí
> 60 min
4,3
Pečená martinská husa
> 60 min
4,6
Prejt z fazolek adzuki
> 60 min
3,8
Pečený vepřový bůček s žemlovou nádivkou
> 60 min
4,5
Vepřová roláda na jablkách
> 60 min
4,1
Špekové knedlíky s dušeným zelím
> 120 min
4,5
Vepřový bůček glazovaný medem a černým pivem
< 30 min
4,4
Dušené hlávkové zelí
Související články
- Svatomartinská soutěž o předplatné a kuchařku: Podělte se o své martinské pečení a vaření
- Test_youtube_embed
- Proč dát sbohem teflonu: Jak vybrat zdravější pánev
- Vnitřní hodiny se zklidnily! Proč je normální cítit únavu: Vyměňte saláty za hřejivou polévku a naučte se poslouchat tělo
- Madrid: město, kde život chutná pomalu. Kam na drink v oblacích a kde ochutnáte vše na jednom místě?
- Objevte 5 nejunikátnějších evropských sýrů s příběhem! Máme na ně odvahu?