Klasické vepřo knedlo zelo, naše národní jídlo tak, jak ho máme nejradši – šťavnatá vepřová pečeně, nadýchané houskové knedlíky a zelí hezky sladkokyselé. Pokrm pro nedělní oběd jak stvořený. Připravte ho podle našeho receptu hezky krok za krokem a famózní výsledek vás nemine.
Videorecept
6
Suroviny
6
Na zelí
Na houskové knedlíky
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 1097.67 kcal
- Bílkoviny 67.67 g
- Sacharidy 80.33 g
- Tuky 57 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2007/10
Říjen 2007