< 60 min
4,5
Babiččiny květákové placičky
< 90 min
4,5
Tradiční segedínský guláš
< 45 min
4,4
Zahuštěné červené zelí
< 45 min
4,5
Klasická česnečka
< 20 min
4,5
Houbová polévka
> 120 min
4,6
Vepřo knedlo zelo podle Václava Friče
> 120 min
4,6
Pomalu pečená kachna
< 30 min
4,4
Dušené hlávkové zelí
< 120 min
4,1
Pečená kachna
< 45 min
3,8
Klasická smaženice
< 20 min
4,5
Tvarůžkový tatarák
< 30 min
4,5
Kulajda
< 60 min
4,1
Hlívový guláš
> 120 min
4,1
Dršťková polévka
< 50 min
4,1
Krkonošské kyselo
< 50 min
4,2
Játra na cibulce
< 60 min
4,1
Skandinávské mleté maso s bramborami
< 60 min
4,0
Smetanová houbová omáčka z čerstvých hub
< 30 min
4,2
Smetanová houbová omáčka
> 60 min
4,2
Fazolový guláš
< 120 min
4,4
Králík na česneku
> 60 min
4,3
Kančí guláš podle staročeského receptu
> 60 min
4,3
Pikantní gulášová polévka s chilli
< 90 min
4,4
Pomalu pečený bůček
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví