
< 60 min
4,5
Babiččiny květákové placičky

< 90 min
4,5
Tradiční segedínský guláš

< 45 min
4,5
Klasická česnečka

< 45 min
4,4
Zahuštěné červené zelí

< 20 min
4,5
Houbová polévka

> 120 min
4,6
Vepřo knedlo zelo podle Václava Friče

< 45 min
3,8
Klasická smaženice

< 30 min
4,5
Kulajda

> 120 min
4,6
Pomalu pečená kachna

< 20 min
4,5
Tvarůžkový tatarák

< 30 min
4,4
Dušené hlávkové zelí

< 60 min
4,1
Hlívový guláš

< 120 min
4,1
Pečená kachna

> 120 min
4,1
Dršťková polévka

< 50 min
4,2
Krkonošské kyselo

< 50 min
4,2
Játra na cibulce

< 60 min
4,1
Skandinávské mleté maso s bramborami

< 60 min
4,0
Smetanová houbová omáčka z čerstvých hub

> 60 min
4,2
Fazolový guláš

< 30 min
4,2
Smetanová houbová omáčka

< 120 min
4,4
Králík na česneku

> 60 min
4,2
Kančí guláš podle staročeského receptu

> 60 min
4,3
Pikantní gulášová polévka s chilli

< 90 min
4,4
Pomalu pečený bůček
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze