2021/2
13.01.2021
2021/2
13.01.2021
Obsah vydání
Prožijte s novým Apetitem, který vychází už 13. 1., ten nejlahodnější únor! S radostí se s námi prostřednictvím jeho stránek můžete vrhnout do masopustního reje i hodování, stylově oslavit čínský Nový rok i toho nejsladšího Valentýna. Nechybí ani recepty nabité vitaminy, které v zimě potřebujeme snad ještě více než jindy. Můžete také nahlédnout do dvou překrásných novinek – Velké knedlíkové kuchařky z dílny Jany Florentýny Zatloukalové a Petra Kosinera a nové cukrářské knihy Vše sladké Ivety Fabešové.
Apetit, napsáno s chutí
< 60 min
4,9
Hruškový cobbler
< 60 min
5,0
Boží milosti tvarované jako ukrajinské ,verhuny‘
> 60 min
5,0
Netradičně tradiční vepřo knedlo zelo
> 60 min
4,0
Škvarková megaplacka s javorovým dipem
> 60 min
5,0
Jitrnice čistě z masa
> 60 min
5,0
,Zabijačková‘ polévka z vepřového kolena
> 60 min
4,4
Italské koblihy bomboloni
< 20 min
3,9
Základní miso polévka
> 60 min
5,0
Okurky po sečuánsku
> 60 min
4,5
Lilky s vůní ryb
< 20 min
5,0
Studené sezamové nudle
< 45 min
4,2
Mapo tofu
< 30 min
5,0
Zelí ,po domácku‘
< 60 min
5,0
Knedlíčky v pálivokyselé polévce
> 60 min
4,2
Obrácený hruškový koláč z hnědého másla
< 20 min
4,7
Máslové orecchiette s krevetami a šafránem
< 30 min
4,2
Vepřový řízek s kapary a šalvějovým máslem
< 10 min
3,9
Čokoládový chia pudink s banánem a lískovými oříšky
< 30 min
5,0
Filátka z pstruha duhového s křenovou omáčkou a kapary
> 60 min
4,4
Polévka z pečeného česneku s těstovinami
> 60 min
3,9
Pečené kuře tandoori & salát s fenyklem a pomerančem
> 60 min
4,9
Rýžový salát s pečenou červenou řepou
< 60 min
5,0
Moderní pohankovo-pšeničné bliny
> 60 min
4,8
Pistáciové větrníčky s růžovou čokoládou
< 75 min
4,0
Řezy s čokoládou, rumem a lískovými oříšky
> 60 min
4,3
Tiramisu roláda
< 60 min
4,6
Mučenkové crème brûlée
> 60 min
4,6
Dort s malinami a bezé
< 60 min
4,5
Masové ragú s polentou
< 60 min
4,2
Krémový špenát s pečenými knedlíky
< 30 min
3,5
Citronové tagliatelle se žampiony
< 45 min
4,4
Kuřecí saltimbocca
> 60 min
5,0

