> 60 min
5,0
Bramborový ‚prívarok‘ s fašírkami
> 120 min
4,4
Španělský ptáček s rýží podle Honzy Punčocháře
> 120 min
3,5
Pupáky s mákem
< 60 min
4,8
Kotlety v pomerančové marinádě s tapenádou
< 60 min
5,0
(Pod)krkonošské kyselo
> 60 min
3,9
Kuřecí páj se slaninou a houbami
< 60 min
4,6
Sekaná s fetou
> 60 min
5,0
Netradičně tradiční vepřo knedlo zelo
< 50 min
4,0
Chlupaté knedlíky s červeným zelím
< 60 min
3,0
Losos a květák v bešamelu
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví