< 90 min
4,5
Tradiční segedínský guláš
> 60 min
4,3
Vepřová plec na paprice
< 120 min
4,3
Moravský vrabec se špenátem
< 45 min
4,1
Domácí vinná klobása
< 90 min
4,4
Vepřová roláda s bramborovou kaší
> 120 min
4,1
Boršč podle Katčiny maminky
< 90 min
3,6
Vepřové v mrkvi
> 60 min
4,3
Burgery s trhaným vepřovým na cidru
< 90 min
4,2
Vepřové vindaloo
> 120 min
4,5
Segedínský guláš se zakysanou smetanou
> 60 min
3,3
Pečené vepřové maso
> 120 min
4,8
Zabijačkový guláš dušený v troubě
< 75 min
3,8
Tagliatelle s vepřovým ragú
> 60 min
4,8
Trhané vepřové à la hornado
< 120 min
4,7
Domácí světlá tlačenka
> 60 min
4,4
Trhané vepřové s mangem a kokosovou rýží
< 120 min
4,1
Vařené vepřové maso se zimní zeleninou
> 60 min
3,9
Moravský vrabec se špenátem a bramborovým knedlíkem
< 50 min
4,7
Eintopf s vepřovým masem
> 60 min
3,8
Vepřové maso pod pokličkou
> 120 min
4,6
Výpečky se špenátem a bramborovým knedlíkem
> 60 min
5,0
Netradičně tradiční vepřo knedlo zelo
> 60 min
4,6
Snová kaše s uzeným a kyselými okurkami
> 60 min
5,0
Guláš Székely neboli segedínský guláš
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví