
> 60 min
4,2
Kančí guláš podle staročeského receptu

< 30 min
4,3
Ořechovka

< 90 min
4,6
Srnčí ragú na víně

< 30 min
4,1
Pikantní nakládaný hermelín s chilli

> 60 min
4,4
Králík na smetaně à la zajíc podle Viléma Vrabce

> 120 min
4,4
Daňčí kýta se zelím

< 50 min
4,1
Jelení medailonky ve slanině s hranolky

> 120 min
4,5
Kančí kýta se šípkovou omáčkou

< 75 min
4,4
Uzené zapečené s kysaným zelím a bramborami

> 60 min
4,6
Richardova boloňská omáčka s tagliatelle

< 75 min
4,2
Kuře à la bažant

> 60 min
3,7
Jelení kýta na smetaně

< 60 min
4,3
Kančí paštika

> 120 min
3,8
Konfitovaný bažant se slaninou

> 60 min
4,4
Domácí paštika ve slaninové krustě

< 90 min
4,1
Králík cibulář

< 25 min
3,4
Daňčí steak v jalovci a bylinkách

> 60 min
3,7
Staropolský bigos

< 30 min
3,7
Rumpsteak a omáčka Ambiente

> 60 min
3,8
Kvašená zelenina "pickles" s červenou řepou

< 120 min
4,1
Vařené vepřové maso se zimní zeleninou

> 60 min
4,2
Kanec se šípkovou omáčkou

> 60 min
5,0
Netradičně tradiční vepřo knedlo zelo

> 60 min
4,1
Kančí steaky na brusinkách se šťouchanmými brambory
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze