> 120 min
4,6
Hovězí po burgundsku
< 90 min
4,6
Pravá boloňská omáčka
> 120 min
4,1
Dušená hovězí líčka na víně s bramborovou kaší
< 120 min
3,8
Řecká musaka
> 120 min
4,6
Klasická hovězí pečeně
> 120 min
4,2
Pomalu pečená hovězí žebra
> 60 min
4,2
Italské ossobuco - základní recept
> 60 min
4,3
Kančí guláš podle staročeského receptu
< 60 min
4,2
Tradiční italské lasagne s červeným vínem
> 120 min
4,2
Dokonalé boloňské ragú
< 90 min
4,6
Srnčí ragú na víně
> 60 min
2,7
Gazpacho
> 120 min
4,3
Kohout na víně
< 120 min
4,4
Pomalu pečená srnčí kýta
> 120 min
4,6
Boeuf bourguignon podle Julie Child
> 120 min
4,5
Základní hovězí ragú
< 90 min
4,1
Rajská omáčka s hovězím masem
> 60 min
4,3
Černorybízový likér cassis
> 120 min
4,4
Daňčí kýta se zelím
< 60 min
4,1
Sladkokyselé švestkové čatní se šalotkami na červeném víně
< 60 min
4,1
Vločkový koláč
< 60 min
4,8
Plněné cukety
> 60 min
3,9
Šípková omáčka
< 120 min
4,5
Daňčí roštěnky po burgundsku
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví