
> 120 min
4,6
Hovězí po burgundsku

< 90 min
4,6
Pravá boloňská omáčka

> 120 min
4,1
Dušená hovězí líčka na víně s bramborovou kaší

< 120 min
3,8
Řecká musaka

> 120 min
4,6
Klasická hovězí pečeně

> 120 min
4,2
Pomalu pečená hovězí žebra

> 60 min
4,2
Italské ossobuco - základní recept

> 60 min
4,2
Kančí guláš podle staročeského receptu

< 60 min
4,2
Tradiční italské lasagne s červeným vínem

> 120 min
4,2
Dokonalé boloňské ragú

< 90 min
4,6
Srnčí ragú na víně

> 60 min
2,7
Gazpacho

> 120 min
4,3
Kohout na víně

< 120 min
4,4
Pomalu pečená srnčí kýta

< 120 min
4,6
Boeuf bourguignon podle Julie Child

> 120 min
4,5
Základní hovězí ragú

< 90 min
4,1
Rajská omáčka s hovězím masem

> 60 min
4,2
Černorybízový likér cassis

< 60 min
4,1
Sladkokyselé švestkové čatní se šalotkami na červeném víně

< 60 min
4,8
Plněné cukety

< 60 min
4,1
Vločkový koláč

> 120 min
4,4
Daňčí kýta se zelím

< 120 min
4,4
Daňčí roštěnky po burgundsku

< 30 min
3,6
Omáčka z červeného vína
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze