< 45 min
4,7
Rajská polévka
> 120 min
4,6
Hovězí po burgundsku
< 90 min
4,5
Tradiční segedínský guláš
> 120 min
4,1
Dušená hovězí líčka na víně s bramborovou kaší
< 20 min
4,7
Bešamel
> 60 min
4,1
Rajčatová omáčka (sugo)
< 90 min
4,4
Cibulačka
< 60 min
4,4
Minestrone
> 60 min
4,2
Pomalu pečený králík s česnekem, cibulí a bylinkami
> 60 min
4,1
Klasický hovězí vývar
> 60 min
4,5
Svíčková na smetaně
> 120 min
4,2
Pomalu pečená hovězí žebra
> 60 min
4,2
Italské ossobuco - základní recept
< 45 min
4,5
Květákový krém
> 60 min
4,3
Klasická svíčková omáčka podle autorky kuchařek
> 60 min
4,2
Fazolový guláš
> 60 min
4,4
Francouzská cibulačka
> 60 min
4,3
Kančí guláš podle staročeského receptu
> 60 min
4,1
Ukrajinský boršč
< 90 min
4,6
Srnčí ragú na víně
< 60 min
4,3
Utopenci
< 120 min
4,2
Králík na paprice
< 120 min
4,3
Bezchybné, pomalu pečené kuře
> 120 min
4,3
Kohout na víně
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví