
< 45 min
4,7
Rajská polévka

> 120 min
4,6
Hovězí po burgundsku

< 90 min
4,5
Tradiční segedínský guláš

> 120 min
4,1
Dušená hovězí líčka na víně s bramborovou kaší

< 20 min
4,7
Bešamel

> 60 min
4,1
Rajčatová omáčka (sugo)

< 60 min
4,4
Minestrone

< 90 min
4,4
Cibulačka

> 60 min
4,2
Pomalu pečený králík s česnekem, cibulí a bylinkami

> 60 min
4,1
Klasický hovězí vývar

> 60 min
4,6
Svíčková na smetaně

> 120 min
4,2
Pomalu pečená hovězí žebra

> 60 min
4,3
Klasická svíčková omáčka podle autorky kuchařek

> 60 min
4,2
Italské ossobuco - základní recept

< 45 min
4,5
Květákový krém

> 60 min
4,2
Fazolový guláš

> 60 min
4,2
Kančí guláš podle staročeského receptu

> 60 min
4,4
Francouzská cibulačka

> 60 min
4,1
Ukrajinský boršč

< 90 min
4,6
Srnčí ragú na víně

< 60 min
4,3
Utopenci

> 120 min
4,3
Kohout na víně

< 120 min
4,3
Bezchybné, pomalu pečené kuře

< 30 min
4,1
Pikantní nakládaný hermelín s chilli
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze