
< 90 min
4,5
Tradiční segedínský guláš

< 60 min
4,5
Klasické masové kuličky v rajčatové omáčce

> 120 min
4,6
Vepřo knedlo zelo podle Václava Friče

> 60 min
4,3
Vepřová plec na paprice

< 50 min
4,2
Játra na cibulce

> 60 min
3,7
Vietnamské letní závitky

< 120 min
4,3
Džuveč s vepřovým masem

> 120 min
4,2
Dokonalé boloňské ragú

< 50 min
3,7
Pljeskavica

< 60 min
4,3
Utopenci

< 90 min
4,4
Pomalu pečený bůček

< 60 min
4,5
Medailonky z vepřové panenky s opečenými bramborami

< 75 min
4,2
Záhorácký závitek

< 120 min
4,3
Moravský vrabec se špenátem

< 10 min
4,2
Vepřový Stroganoff

< 60 min
4,0
Játra na roštu

< 90 min
4,3
Řízečky z vepřové panenky

> 60 min
4,3
Koložvárska kapusta (Kološvárské zelí)

< 45 min
3,6
Šťavnatá vepřová panenka

< 45 min
4,1
Domácí vinná klobása

< 60 min
4,4
Grilovaná panenka

> 120 min
3,6
Sulc

< 90 min
4,4
Vepřová roláda s bramborovou kaší

> 120 min
3,9
Domácí škvarky
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze