Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 120 min
4,3 (78x)
19. 2. 2020
Vepřová pečeně se zelím
Apetit
Vepřová pečeně se zelím
Apetit


Snadné
< 120 min
4,3 (78x)

Vepřo knedlo zelo skoro bez práce. Většinu práce za vás udělá trouba. Vepřová pečeně se zelím je ideální pro nedělní oběd, kdy potřebujete víc času na přípravu polévky nebo složitého dezertu. Recept na pečené vepřové vám uvolní ruce a vy se můžete věnovat něčemu jinému.


Nezhasínat obrazovku
Pro 6 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1918 kcal
  • Bílkoviny 198 g
  • Sacharidy 42 g
  • Tuky 120 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(78 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Pomalu pečený bůček

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/10

Říjen 2008

Související články

Výpečky s knedlíkem a se zelím v jídelně Světozor

Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze

Vývařovny, jídelny, bufety — prostě místa, kde se po poledni line vůně guláše, svíčkové a smaženého sýra. Zatímco kavárny a bistra se předhánějí v latte artu a fermentovaných kimchi sendvičích, Robin Nguyen se rozhodl zjistit, jestli má v Praze ještě smysl zajít „na meníčko“. Dá se v klasických jídelnách opravdu dobře najíst, nebo z nich zbyla už jen nostalgie po starých časech?