
< 90 min
4,5
Tradiční segedínský guláš

> 60 min
4,3
Vepřová plec na paprice

< 120 min
4,3
Moravský vrabec se špenátem

< 90 min
4,4
Vepřová roláda s bramborovou kaší

> 120 min
4,1
Boršč podle Katčiny maminky

< 90 min
3,6
Vepřové v mrkvi

> 60 min
4,4
Burgery s trhaným vepřovým na cidru

< 90 min
4,2
Vepřové vindaloo

> 60 min
4,1
Sekaná Franty Kšány

> 60 min
3,3
Pečené vepřové maso

> 120 min
4,8
Zabijačkový guláš dušený v troubě

< 75 min
3,7
Tagliatelle s vepřovým ragú

< 60 min
4,4
Vepřové maso se žampióny v sojové omáčce

> 60 min
4,4
Trhané vepřové s mangem a kokosovou rýží

< 120 min
4,1
Vařené vepřové maso se zimní zeleninou

> 60 min
3,9
Moravský vrabec se špenátem a bramborovým knedlíkem

> 60 min
3,8
Vepřové maso pod pokličkou

< 50 min
4,6
Eintopf s vepřovým masem

> 60 min
5,0
Netradičně tradiční vepřo knedlo zelo

> 60 min
4,6
Snová kaše s uzeným a kyselými okurkami

> 60 min
5,0
Guláš Székely neboli segedínský guláš

> 60 min
4,1
Vepřové na červeném zelí

> 120 min
4,5
Výpečky se špenátem a bramborovým knedlíkem

> 120 min
5,0
Ovarová mísa s křenem
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze