< 15 min
5,0
Kvašené červené zelí
< 30 min
5,0
Asijský salát se špičatým zelím
< 60 min
1,7
Kachna se zelím na topince
< 50 min
5,0
Křupavé kuře se zelím a mrkví
> 60 min
5,0
Pečená žebra se salátem
> 60 min
5,0
Placičky ze slzovky
> 60 min
4,4
Koblihy s červeným zelím, uzeným a křenem
< 45 min
5,0
Vepřové burgery s jablky a nakládaným červeným zelím
> 120 min
5,0
Husí stehna se zelím, kapustičkami, bramborovými plackami a škvarkovými knedlíčky
< 60 min
4,0
Duhový salát s tempehem a mrkvovou zálivkou s misem
< 60 min
5,0
Krájený steak na zelném salátu s mrkví a řepou
> 60 min
2,8
Sádlem vylepšené pečené kuře s bramborami & teplý červenozelný salát
> 60 min
4,2
Pečená husa se zelím, bramborovými knedlíky a jablečnými škvarečky
> 60 min
5,0
Netradičně tradiční vepřo knedlo zelo
< 50 min
4,0
Chlupaté knedlíky s červeným zelím
> 60 min
5,0
Kachna s červeným zelím, jablkovým pyré a polentou
< 60 min
4,9
Houbový gyros
< 60 min
3,6
Kysané červené zelí
Související články
- Svatomartinská soutěž o předplatné a kuchařku: Podělte se o své martinské pečení a vaření
- Test_youtube_embed
- Proč dát sbohem teflonu: Jak vybrat zdravější pánev
- Vnitřní hodiny se zklidnily! Proč je normální cítit únavu: Vyměňte saláty za hřejivou polévku a naučte se poslouchat tělo
- Madrid: město, kde život chutná pomalu. Kam na drink v oblacích a kde ochutnáte vše na jednom místě?
- Objevte 5 nejunikátnějších evropských sýrů s příběhem! Máme na ně odvahu?