< 60 min
5,0
Bleskové lasagne z jedné pánve
< 50 min
5,0
Krůtí balíčky s pečenými bramborami a omáčkou z třešní
< 30 min
5,0
Kanapky s paštikou a ostružinami
> 120 min
4,6
Pomalu pečené hovězí
< 75 min
5,0
Panenka à la Wellington s houbovým přelivem
< 45 min
3,8
Těstoviny s mletým hovězím a fazolemi
< 120 min
4,1
Srnčí hřbet s povidlovou omáčkou a plackami
> 60 min
3,9
Šípková omáčka
> 60 min
4,4
Dušené hovězí plátky s houbami na víně
> 60 min
3,7
Trhaná kachna s noky
Související články
- Svatomartinská soutěž o předplatné a kuchařku: Podělte se o své martinské pečení a vaření
- Test_youtube_embed
- Proč dát sbohem teflonu: Jak vybrat zdravější pánev
- Vnitřní hodiny se zklidnily! Proč je normální cítit únavu: Vyměňte saláty za hřejivou polévku a naučte se poslouchat tělo
- Madrid: město, kde život chutná pomalu. Kam na drink v oblacích a kde ochutnáte vše na jednom místě?
- Objevte 5 nejunikátnějších evropských sýrů s příběhem! Máme na ně odvahu?