Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 120 min
3,2 (21x)
3. 4. 2024
Segedínský guláš podle Honzy Punčocháře
Renáta Muchová
Segedínský guláš podle Honzy Punčocháře
Renáta Muchová


Snadné
< 120 min
3,2 (21x)

Honza Punčochář má rád hospodská jídla, která v kuchyni své restaurace U Matěje ladí k obrazu svého vkusu. Skvělým příkladem je Honzův segedínský guláš, který zařadil do své kuchařky Jak se vaří U Matěje. Kromě vepřové plece do něj přidává uzená vepřová žebra a doprovod omáčce nedělají houskové knedlíky, ale bramborové noky.


Nezhasínat obrazovku

Porce

4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Bramborové noky

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1514.5 kcal
  • Bílkoviny 52 g
  • Sacharidy 107.5 g
  • Tuky 96.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit Segedínský guláš podle Honzy Punčocháře

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,2/5

Hodnocení receptu

3,2/5
(21 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce