< 15 min
5,0
Kvašené červené zelí
> 60 min
5,0
Pečené kuře po francouzsku
< 60 min
4,2
Čočková polévka neboli Linsensuppe
< 45 min
5,0
Kaštanovo-celerový krém
> 60 min
3,9
Šípková omáčka
> 60 min
5,0
Pečená šunka na cideru s kadeřávkem
> 60 min
2,4
Kuřecí frikasé
> 60 min
5,0
Netradičně tradiční vepřo knedlo zelo
< 10 min
5,0
Žitný zákvas
> 120 min
3,5
Bílá fazolová polévka s klobásou podle dědy Emila
< 20 min
5,0
Konfitovaná třešňová rajčátka
< 20 min
5,0
Zadělávané dršťky
> 60 min
2,6
Šo(u)let
< 30 min
4,2
Paštika z husích jater
< 20 min
3,9
Houby ve sladkokyselém nálevu
< 10 min
3,9
Krůtí stehna na hořčici
> 60 min
0,0
Zelíčka na česneku a vinném octu
> 60 min
5,0
Pečená kachna s třešněmi a pečenými bramborami
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví