Nedělní oběd jedna báseň – hezky po česku! Svíčková na smetaně je prostě klasikou české národní kuchyně. Její příprava má svá pevná pravidla a vyžaduje dostatek času. Nic neuspěchejte, výsledek stojí za to.
Videorecept
4-6
Suroviny
4-6
Na zahuštění omáčky
Na ozdobu
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 2082.75 kcal
- Bílkoviny 139.75 g
- Sacharidy 131.5 g
- Tuky 108.25 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Svíčková na smetaně
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,5/5
Vytisknout
Sdílet
Komentáře
Dělala jsem dle receptu, i když jsem ho celý nedodržela. Využila jsem vychytávek svého tatínka a opravdu měla velký úspěch :-) Moc dobrá!
Já, který všechno vím a všechno znám a dělám tu nejlepší svíčkovou, nehodnotím recept jako takový, ale jak byl napsán. Móóóc hezky. Tak se mi to líbí, že jsem si ho třikrát přečetl a pak si šel udělat tu svoji nejlepší svíčkovou...
Díky.