
> 120 min
4,1
Dušená hovězí líčka na víně s bramborovou kaší

> 60 min
4,2
Pomalu pečený králík s česnekem, cibulí a bylinkami

< 120 min
4,2
Perníčky s bílkovou polevou

> 60 min
4,1
Klasický hovězí vývar

> 60 min
4,6
Svíčková na smetaně

> 120 min
4,2
Pomalu pečená hovězí žebra

< 60 min
4,1
Skandinávské mleté maso s bramborami

> 60 min
4,3
Klasická svíčková omáčka podle autorky kuchařek

> 60 min
4,2
Kančí guláš podle staročeského receptu

< 90 min
4,6
Srnčí ragú na víně

< 60 min
4,3
Utopenci

> 60 min
4,2
Voňavá jablečná povidla

> 120 min
4,3
Kohout na víně

< 30 min
4,1
Pikantní nakládaný hermelín s chilli

< 120 min
4,2
Králík na paprice

> 60 min
3,9
Vyprošťovací zelňačka

> 60 min
4,6
Drůbeží vývar – základní recept

< 90 min
4,2
Uzená polévka s kroupami

> 60 min
4,2
Hovězí guláš podle Ondřeje Slaniny

> 120 min
3,7
Štěpánská hovězí pečeně

> 60 min
4,4
Domácí kečup

< 20 min
3,8
Houby ve sladkokyselém nálevu

< 30 min
3,4
Rychlá rajská polévka do hrnečku

< 60 min
3,9
Zapečené brambory s mletým masem
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze