> 120 min
4,1
Dušená hovězí líčka na víně s bramborovou kaší
> 60 min
4,2
Pomalu pečený králík s česnekem, cibulí a bylinkami
< 120 min
4,2
Perníčky s bílkovou polevou
> 60 min
4,1
Klasický hovězí vývar
> 60 min
4,5
Svíčková na smetaně
> 120 min
4,2
Pomalu pečená hovězí žebra
< 60 min
4,1
Skandinávské mleté maso s bramborami
> 60 min
4,3
Klasická svíčková omáčka podle autorky kuchařek
> 60 min
4,3
Kančí guláš podle staročeského receptu
< 90 min
4,6
Srnčí ragú na víně
> 60 min
4,2
Voňavá jablečná povidla
< 60 min
4,3
Utopenci
< 120 min
4,2
Králík na paprice
> 120 min
4,3
Kohout na víně
< 30 min
4,1
Pikantní nakládaný hermelín s chilli
> 60 min
3,9
Vyprošťovací zelňačka
> 60 min
4,6
Drůbeží vývar – základní recept
< 90 min
4,2
Uzená polévka s kroupami
> 60 min
4,2
Hovězí guláš podle Ondřeje Slaniny
< 60 min
3,9
Zapečené brambory s mletým masem
> 120 min
3,6
Štěpánská hovězí pečeně
> 60 min
4,4
Domácí kečup
< 90 min
4,1
Rajská omáčka s hovězím masem
< 20 min
3,9
Houby ve sladkokyselém nálevu
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví