
< 45 min
4,1
Spaghetti carbonara

< 90 min
4,3
Babiččina sekaná

> 120 min
4,6
Hovězí po burgundsku

< 45 min
4,6
Chlupaté knedlíky

< 45 min
4,4
Zahuštěné červené zelí

> 120 min
4,6
Vepřo knedlo zelo podle Václava Friče

< 120 min
4,3
Pikantní fazolová polévka s chilli a klobásou

> 60 min
4,2
Pomalu pečený králík s česnekem, cibulí a bylinkami

< 30 min
4,2
Halušky s brynzou

> 120 min
4,4
Slaný koláč - lotrinská quiche

> 60 min
4,6
Svíčková na smetaně

> 60 min
4,3
Klasická svíčková omáčka podle autorky kuchařek

< 90 min
4,6
Velikonoční nádivka podle Marty

< 25 min
4,1
Těstovinový salát s kuřetem

> 60 min
4,2
Kančí guláš podle staročeského receptu

< 45 min
4,4
Šunkofleky se slaninou

< 45 min
4,2
Šťouchané brambory

> 120 min
4,2
Dokonalé boloňské ragú

< 90 min
4,6
Srnčí ragú na víně

> 60 min
4,1
Hovězí na česneku se špenátem

< 60 min
4,5
Medailonky z vepřové panenky s opečenými bramborami

< 75 min
4,2
Záhorácký závitek

> 120 min
4,3
Kohout na víně

> 60 min
3,9
Vyprošťovací zelňačka
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze