Svíčková na smetaně se zvěřinou je luxusní jídlo, které z vás udělá mistra kuchaře. Kombinace božské omáčky a božského masa se spojí na jednom místě – na vašem talíři. Srnčí maso se rozpadá na jazyku a ke smetanové omáčce a knedlíku se opravdu hodí.
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 598.25 kcal
- Bílkoviny 57 g
- Sacharidy 13.75 g
- Tuky 33 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2008/2
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,0/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2008/2
Únor 2008