Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
2,5 (2x)
18. 7. 2014
Pošírovaná hovězí svíčková s ořechy a řeřichou


Snadné
> 60 min
2,5 (2x)

Křehké maso zazáří v téhle lehké úpravě jako hvězda první velikosti. Bylinky mu dodají nádhernou vůni a řeřicha s ořechy se postarají o perfektní výsledek.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 737.5 kcal
  • Bílkoviny 43.75 g
  • Sacharidy 62.75 g
  • Tuky 32.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 2,5/5

Hodnocení receptu

2,5/5
(2 hlasy)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Alena
04.09.2007 18:03
Recept se nachází v č.3/06, str.23
  profile image
Ivka
10.07.2006 19:57
Asi nejsem tak zdatná kuchařka, ale slovo pošírovat, nevím co znamená, předpokládám, že dále vařit? Jinak zajímavý recept na výbornou večeři.

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/3

Březen 2006