Nová registrace Zapomenuté heslo

Česká klasika

Knedlíky, omáčky, ovocné koláče i retro zákusky jsou česká klasika, na kterou si už po léta nenecháme sáhnout. Je prověřena generacemi a i když se některé recepty vylepšují a převlékají do moderního kabátku, stejně se vždycky k té původní verzi rádi vracíme. Česká kuchyně tu byla, je a věříme, že ještě dlouho bude.

Poctivá bramboračka s houbami
Bramboračka s houbami
Tradiční bramboračka
Bramboračka
10receptů
Bramboračka jako od babičky: 10 nejlepších receptů na poctivou českou klasiku, která voní domovem
Vepřové kotlety s jablky a česnekovými bramborami
< 60 min
5,0

Vepřové kotlety s jablky a česnekovými bramborami

Hovězí vývar s fritátovými nudlemi
> 60 min
5,0

Hovězí vývar s fritátovými nudlemi

Buchty s povidly a vanilkovou omáčkou
> 60 min
5,0

Buchty s povidly a vanilkovou omáčkou

Jablečná žemlovka s tvarohovou šlehačkou
< 45 min
5,0

Jablečná žemlovka s tvarohovou šlehačkou

Vepřový bůček glazovaný medem a černým pivem
Pomalu pečený bůček s bramborami
30receptů
Bůček pod lupou: Jak poznat dobrý kus + 30 nejlepších receptů
Tradiční segedínský guláš
Medailonky z vepřové panenky s opečenými bramborami
Džuveč s vepřovým masem
Řízečky z vepřové panenky
50receptů
Velký průvodce vepřovým masem: 50 receptů od šťavnatého steaku po křupavý řízek a voňavou pečeni
Nejlepší kynuté buchty
Nejjednodušší (a nejlepší) ovocné knedlíky
Maková bábovka
Šulánky s mákem
50receptů
Makové dezerty: 50 receptů, které donutí vaše chuťové buňky vrnět blahem i touhou po dalším soustu

Všechny kategorie článků