
< 60 min
4,6
Vydatné chilli con carne

> 120 min
4,6
Hovězí po burgundsku

> 120 min
4,1
Dušená hovězí líčka na víně s bramborovou kaší

< 60 min
4,5
Klasické masové kuličky v rajčatové omáčce

< 120 min
3,8
Řecká musaka

> 60 min
4,5
Maďarský perkelt

> 120 min
4,6
Klasická hovězí pečeně

> 120 min
4,3
Dušená roštěná

> 60 min
4,6
Svíčková na smetaně

> 120 min
4,2
Pomalu pečená hovězí žebra

> 120 min
4,2
Křenová omáčka z Lokálu

> 60 min
4,3
Klasická svíčková omáčka podle autorky kuchařek

> 60 min
4,0
Koprová omáčka s hovězím masem a zastřeným vejcem

> 60 min
3,7
Vietnamské letní závitky

> 120 min
4,2
Dokonalé boloňské ragú

< 50 min
3,7
Pljeskavica

> 60 min
4,1
Hovězí na česneku se špenátem

> 120 min
4,4
Janina boloňská omáčka se špagetami

> 120 min
4,4
Pikantní hovězí guláš s chilli

< 50 min
4,5
Musaka s cuketou

< 75 min
4,4
Hovězí plátky na houbách

> 60 min
4,2
Hovězí guláš podle Ondřeje Slaniny

< 60 min
4,4
Španělský ptáček podle Marka Všetečky

< 45 min
4,3
Steak s pepřovou omáčkou
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze