Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,0 (50x)
27. 9. 2016
Svíčková z krůtího masa
Archiv
Svíčková z krůtího masa
Archiv


Snadné
> 60 min
4,0 (50x)

Krůtí maso dětem chutná většinou více než maso hovězí – a je křehčí a šťavnaté. A přesně toho jsme se drželi a vznikl tento recept. Svíčková z krůtího masa na vašem stole zazáří a nejen děti si opravdu pochutnají. Svíčkovou s knedlíkem doplňte kolečkem citronu, brusinkami a smetanou. Sváteční oběd jak vyšitý.


Nezhasínat obrazovku
4-6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 962.75 kcal
  • Bílkoviny 52.5 g
  • Sacharidy 73.25 g
  • Tuky 50.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(50 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Svíčková na smetaně

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/9

Sladké babí létoHitparáda dětských jídel10 biověcí, které musíte mítŠťavnaté pečeněCo uvařit z tržiště

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.