Nová registrace Zapomenuté heslo

Hovězí maso

Hovězí maso není jen správně propečený steak! Každý kousek tohoto zvířete se dá zpracovat a užít si jeho jedinečnou chuť. Vychutnejte si hovězí maso v tradiční rajské omáčce, nebo koprové omáčce. Připravit z něj můžete i maďarský perkelt, karbanátek do hamburgeru, ale také pikantní chili con carne. Pochopitelně nezapomeňme také na hovězí vývar, který postaví na nohy nejen po náročné noci.

Svíčková na smetaně s Pálffyho knedlíkem
> 60 min
5,0

Svíčková na smetaně s Pálffyho knedlíkem

Vepřové maso s dušenými kedlubnami
Dušená hovězí líčka na víně s bramborovou kaší
Maďarský perkelt
Dušená roštěná
30receptů
Pomalu, ale jistě: Dušené maso jako základ pro guláš, vepřové v mrkvi a další české hotovky
Hovězí ragú z mrazáku
> 60 min
5,0

Hovězí ragú z mrazáku

Hovězí cheeseburger
< 25 min
5,0

Hovězí cheeseburger

Vařené hovězí s koprovou omáčkou
> 60 min
5,0

Vařené hovězí s koprovou omáčkou

Zapečené mleté maso pod pokličkou z kukuřičných lupínků
> 60 min
5,0

Zapečené mleté maso pod pokličkou z kukuřičných lupínků

Křupavé hovězí s cukrovým hráškem
< 30 min
5,0

Křupavé hovězí s cukrovým hráškem

Roštěnky a 3 přílohy
< 90 min
3,7

Roštěnky a 3 přílohy

Vydatná polévka s hovězím a se zelím
< 45 min
2,4

Vydatná polévka s hovězím a se zelím

Hovězí líčka s bramborovou kaší a smetanovým špenátem
< 30 min
5,0

Hovězí líčka s bramborovou kaší a smetanovým špenátem

Všechny kategorie článků