Nová registrace Zapomenuté heslo

Hovězí maso

Hovězí maso není jen správně propečený steak! Každý kousek tohoto zvířete se dá zpracovat a užít si jeho jedinečnou chuť. Vychutnejte si hovězí maso v tradiční rajské omáčce, nebo koprové omáčce. Připravit z něj můžete i maďarský perkelt, karbanátek do hamburgeru, ale také pikantní chili con carne. Pochopitelně nezapomeňme také na hovězí vývar, který postaví na nohy nejen po náročné noci.

Sýrová bramboračka s mletým hovězím
< 45 min
5,0

Sýrová bramboračka s mletým hovězím

Svíčková na smetaně s Pálffyho knedlíkem
> 60 min
5,0

Svíčková na smetaně s Pálffyho knedlíkem

Bleskové lasagne z jedné pánve
< 60 min
5,0

Bleskové lasagne z jedné pánve

Vepřové maso s dušenými kedlubnami
Dušená hovězí líčka na víně s bramborovou kaší
Maďarský perkelt
Dušená roštěná
30receptů
Pomalu, ale jistě: Dušené maso jako základ pro guláš, vepřové v mrkvi a další české hotovky
Steak s bylinkovým máslem a hranolky
> 60 min
5,0

Steak s bylinkovým máslem a hranolky

Steak s cuketovou salsou
< 25 min
5,0

Steak s cuketovou salsou

Hovězí ragú z mrazáku
> 60 min
5,0

Hovězí ragú z mrazáku

Kmotr všech sendvičů
< 45 min
5,0

Kmotr všech sendvičů

Arayes (libanonská plněná pita)
< 60 min
5,0

Arayes (libanonská plněná pita)

Hovězí cheeseburger
< 25 min
5,0

Hovězí cheeseburger

Všechny kategorie článků