
> 120 min
4,1
Dušená hovězí líčka na víně s bramborovou kaší

> 60 min
4,1
Klasický hovězí vývar

< 45 min
4,5
Poctivá bramboračka s houbami

> 60 min
4,6
Svíčková na smetaně

> 60 min
4,3
Klasická svíčková omáčka podle autorky kuchařek

< 75 min
4,6
Chobotnice na grilu

> 60 min
4,6
Drůbeží vývar – základní recept

< 120 min
4,4
Pomalu pečená srnčí kýta

< 30 min
3,3
Kuřecí supreme se zeleninou na cideru & estragonovou omáčkou

> 60 min
4,3
Hrstková polévka

< 30 min
4,5
Lečo de luxe

< 90 min
4,1
Rajská omáčka s hovězím masem

> 120 min
4,7
Nejlepší slepičí polévka

> 120 min
4,7
Dokonalá svíčková pečeně

< 45 min
4,1
Milionová polévka

< 45 min
4,2
Zeleninový vývar s drožďovými knedlíčky

< 20 min
4,0
Bulharský šopský salát

> 60 min
4,4
Slepice na paprice s noky

< 75 min
4,3
Krémová rybí polévka

> 120 min
4,5
Hovězí pečeně na víně

< 60 min
3,3
Kapr načerno

> 120 min
4,5
Kančí kýta se šípkovou omáčkou

< 120 min
4,5
Hovězí s koprovou omáčkou

< 45 min
4,0
Čočková polévka se zimní zeleninou a rajčaty
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze