> 120 min
4,1
Dušená hovězí líčka na víně s bramborovou kaší
> 60 min
4,1
Klasický hovězí vývar
< 45 min
4,5
Poctivá bramboračka s houbami
> 60 min
4,5
Svíčková na smetaně
> 60 min
4,3
Klasická svíčková omáčka podle autorky kuchařek
> 60 min
4,6
Drůbeží vývar – základní recept
< 120 min
4,4
Pomalu pečená srnčí kýta
< 75 min
4,6
Chobotnice na grilu
> 60 min
4,3
Hrstková polévka
< 30 min
3,2
Kuřecí supreme se zeleninou na cideru & estragonovou omáčkou
< 30 min
4,5
Lečo de luxe
> 120 min
4,7
Nejlepší slepičí polévka
< 90 min
4,1
Rajská omáčka s hovězím masem
> 120 min
4,7
Dokonalá svíčková pečeně
< 45 min
4,1
Milionová polévka
< 45 min
4,3
Zeleninový vývar s drožďovými knedlíčky
> 60 min
3,9
Šípková omáčka
< 20 min
4,0
Bulharský šopský salát
> 60 min
4,4
Slepice na paprice s noky
< 75 min
4,3
Krémová rybí polévka
> 120 min
4,5
Hovězí pečeně na víně
> 120 min
4,5
Kančí kýta se šípkovou omáčkou
< 60 min
3,3
Kapr načerno
> 120 min
4,3
Husí vývar s bylinkovým kapáním
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví