
> 60 min
4,6
Svíčková na smetaně

> 120 min
4,2
Křenová omáčka z Lokálu

> 60 min
4,0
Koprová omáčka s hovězím masem a zastřeným vejcem

> 60 min
4,1
Hovězí na česneku se špenátem

> 120 min
4,6
Znojemská hovězí pečeně

< 120 min
4,2
Hovězí na česneku

> 60 min
4,5
Gruzínské chinkali se třemi různými náplněmi

< 120 min
4,5
Hovězí loupaná plec v mrkvi

> 60 min
3,7
Dušená hovězí plec na šalotce

> 60 min
4,0
Svíčková se žemlovými knedlíky

< 60 min
4,5
Cibulová omáčka se šunkou

< 30 min
4,8
Dušené hovězí s řepou

> 60 min
4,2
Svíčková & bezlepkový kynutý knedlík

> 60 min
4,2
Hovězí salát s křenem

< 30 min
0,0
Obložený chléb

> 60 min
5,0
Vařené hovězí s koprovou omáčkou
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze