Nová registrace Zapomenuté heslo

Kořenová zelenina

Kořenová zelenina je základní součástí mnoha pokrmů a vyniká svou výživnou hodnotou a schopností přidat hloubku chuti. Mezi nejznámější druhy patří mrkev, celer, petržel, řepa, pastinák nebo křen. Tato zelenina je ideální pro přípravu polévek, zapečených pokrmů, příloh nebo salátů. Kořenová zelenina je nejen bohatá na vitamíny a minerály, ale také skvěle vynikne v různých úpravách – může být pečená, vařená, grilovaná nebo nakládaná. Využijte její přírodní sladkost a zemité tóny k obohacení vašeho jídelníčku o výživné a chutné pokrmy.

Medová zelenina
< 60 min
5,0

Medová zelenina

Klasické kuře na paprice
> 60 min
5,0

Klasické kuře na paprice

Mrkev s cizrnou po marocku
Mrkvové palačinky se sýrem tikka masala
Mrkvová slaná palačinka
Pórkový koláč s hořčicí a mrkví
50receptů
Slaná revoluce ve vaší kuchyni! 50 nečekaných způsobů, jak proměnit mrkev v hlavní hvězdu – od křupavých chipsů po sofistikované slané koláče
Mrkvový dort
Mrkvové dortíky s datlovým krémem
Mrkvový dort s vlašskými ořechy
Cupcaky à la mrkvový dort
15receptů
Mrkev jako sladká hvězda: 15 receptů, které rozzáří vaše pečení
Pizza s kořenovou zeleninou a sýrem feta
> 60 min
5,0

Pizza s kořenovou zeleninou a sýrem feta

Všechny kategorie článků