> 120 min
4,6
Hovězí po burgundsku
> 120 min
4,1
Dušená hovězí líčka na víně s bramborovou kaší
> 60 min
4,1
Klasický hovězí vývar
< 45 min
4,5
Poctivá bramboračka s houbami
> 60 min
4,5
Svíčková na smetaně
> 60 min
4,3
Klasická svíčková omáčka podle autorky kuchařek
> 60 min
4,2
Fazolový guláš
> 120 min
4,2
Pomalu pečená jehněčí kýta na česneku s kaší
> 120 min
4,3
Kohout na víně
< 20 min
4,1
Mrkvovo-celerová pomazánka
> 60 min
4,6
Drůbeží vývar – základní recept
< 120 min
4,4
Pomalu pečená srnčí kýta
< 75 min
4,6
Chobotnice na grilu
< 60 min
4,1
Pečená hlíva ústřičná s kaší z brambor a celeru
> 120 min
4,7
Nejlepší slepičí polévka
< 45 min
4,3
Zeleninové rizoto
< 90 min
4,1
Rajská omáčka s hovězím masem
< 60 min
4,4
Krémové rizoto
> 120 min
4,7
Dokonalá svíčková pečeně
> 120 min
3,6
Sulc
< 45 min
4,1
Milionová polévka
< 45 min
4,3
Zeleninový vývar s drožďovými knedlíčky
> 60 min
3,9
Šípková omáčka
< 45 min
4,3
Polévka z kořenové zeleniny
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví