
> 120 min
4,6
Hovězí po burgundsku

> 120 min
4,1
Dušená hovězí líčka na víně s bramborovou kaší

> 60 min
4,1
Klasický hovězí vývar

< 45 min
4,5
Poctivá bramboračka s houbami

> 60 min
4,6
Svíčková na smetaně

> 60 min
4,3
Klasická svíčková omáčka podle autorky kuchařek

> 60 min
4,2
Fazolový guláš

> 120 min
4,2
Pomalu pečená jehněčí kýta na česneku s kaší

> 120 min
4,3
Kohout na víně

< 75 min
4,6
Chobotnice na grilu

< 20 min
4,1
Mrkvovo-celerová pomazánka

> 60 min
4,6
Drůbeží vývar – základní recept

< 120 min
4,4
Pomalu pečená srnčí kýta

< 60 min
4,1
Pečená hlíva ústřičná s kaší z brambor a celeru

< 45 min
4,4
Zeleninové rizoto

< 60 min
4,5
Krémové rizoto

< 90 min
4,1
Rajská omáčka s hovězím masem

> 120 min
4,7
Nejlepší slepičí polévka

> 120 min
4,7
Dokonalá svíčková pečeně

> 120 min
3,6
Sulc

< 45 min
4,1
Milionová polévka

< 45 min
4,2
Zeleninový vývar s drožďovými knedlíčky

> 60 min
4,4
Slepice na paprice s noky

< 45 min
4,3
Polévka z kořenové zeleniny
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze