
> 60 min
4,6
Svíčková na smetaně

> 60 min
4,3
Klasická svíčková omáčka podle autorky kuchařek

< 20 min
4,0
Císařský trhanec s brusinkovou zavařeninou

< 60 min
4,4
Švédské masové kuličky

> 120 min
4,4
Daňčí kýta se zelím

> 120 min
4,4
Klasický rostbíf

> 120 min
4,2
Rillettes

> 120 min
4,5
Hovězí pečeně na víně

< 90 min
4,0
Svíčková ze zvěřiny

> 60 min
4,1
Svíčková z krůtího masa

< 60 min
4,3
Kančí paštika

< 120 min
4,2
Králík na černo

> 60 min
4,0
Košíčky s karamelovým krémem a mascarpone

< 60 min
4,0
Červené zelí s brusinkami

< 90 min
4,7
Kachna s červeným zelím

> 60 min
0,0
Svíčková espuma & pečený karlovarský knedlík podle šéfkuchaře

< 20 min
3,7
Grilovaný kozí sýr

> 60 min
3,2
Králík načerno s krupicovými noky

> 60 min
3,8
Husa dvou nádivek

> 60 min
4,2
Svíčková & bezlepkový kynutý knedlík

> 60 min
3,9
Krůta s bylinkami, pečenými bramborami a brusinkovou omáčkou

> 60 min
3,7
Svíčková omáčka

> 60 min
4,0
Tvarohové knedlíky s rynglí a brusinkami

< 20 min
3,6
Hermelínové tousty s brusinkami
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze