> 60 min
4,5
Svíčková na smetaně
> 60 min
4,3
Klasická svíčková omáčka podle autorky kuchařek
< 60 min
4,4
Švédské masové kuličky
< 20 min
4,0
Císařský trhanec s brusinkovou zavařeninou
> 120 min
4,4
Daňčí kýta se zelím
> 120 min
4,4
Klasický rostbíf
> 120 min
4,2
Rillettes
> 120 min
4,5
Hovězí pečeně na víně
< 90 min
4,0
Svíčková ze zvěřiny
> 60 min
4,0
Košíčky s karamelovým krémem a mascarpone
< 60 min
4,2
Kančí paštika
< 120 min
4,2
Králík na černo
> 60 min
4,0
Svíčková z krůtího masa
< 50 min
4,1
Červené zelí s brusinkami
< 90 min
4,7
Kachna s červeným zelím
> 60 min
5,0
Svíčková espuma & pečený karlovarský knedlík podle šéfkuchaře
< 25 min
3,9
Grilovaný kozí sýr
> 60 min
4,0
Husa dvou nádivek
> 60 min
4,2
Svíčková & bezlepkový kynutý knedlík
> 60 min
3,2
Králík načerno s krupicovými noky
> 60 min
3,5
Svíčková omáčka
> 60 min
3,9
Krůta s bylinkami, pečenými bramborami a brusinkovou omáčkou
< 20 min
3,6
Hermelínové tousty s brusinkami
> 60 min
5,0
Polévka z červené řepy
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví