Nová registrace Zapomenuté heslo

Teplé omáčky

Teplé omáčky a šťávy se skvěle hodí k masu, ale také k steakům. Recept na základní omáčku je snadný a využijete ho v případě, že nemáte dostatek výpeku nebo používáte maso vařené. Ovšem pak tu jsou i tradiční české omáčky, jako rajská, koprová nebo třeba svíčková na smetaně . I ony mají svá specifika, a aby se vám vždy povedly, přinášíme několik tipů a vychytávek.

Svíčková na smetaně s Pálffyho knedlíkem
> 60 min
5,0

Svíčková na smetaně s Pálffyho knedlíkem

Candát s květákem a holandskou omáčkou
< 45 min
5,0

Candát s květákem a holandskou omáčkou

Fazolky v houbové omáčce
< 50 min
5,0

Fazolky v houbové omáčce

Klasické kuře na paprice
> 60 min
5,0

Klasické kuře na paprice

Vařené hovězí s koprovou omáčkou
> 60 min
5,0

Vařené hovězí s koprovou omáčkou

Pikantní ryba v rajčatové omáčce s rýží
< 45 min
5,0

Pikantní ryba v rajčatové omáčce s rýží

Roštěnky a 3 přílohy
< 90 min
3,7

Roštěnky a 3 přílohy

znojemska hovezi pecene
Daňčí závitek po znojemsku
Španělský ptáček podle Marka Všetečky
Španělský ptáček podle Honzy Punčocháře
17receptů
Poctivé „hnědé omáčky“ jsou stále v kurzu. Stačí zvládnout jeden recept a snadno vykouzlíte španělského ptáčka, znojemskou i roštěnou

Všechny kategorie článků