2006/3
28.06.2014
2006/3
28.06.2014
Obsah vydání
Březen 2006
< 30 min
5,0
Broskve s borůvkami pošírované v karamelu
< 20 min
4,3
Cizrnový hummus
< 60 min
5,0
Kalifornské suši
< 30 min
5,0
Valašské škračky
< 60 min
3,7
Ředkvičky zapečené s medem a skořicí
< 30 min
4,6
Čínská polévka s ředkvičkami
< 30 min
4,5
Ředkvičková pomazánka
< 60 min
4,4
Rýžový pudink s kardamomem
< 60 min
3,5
Pusinkový dort
< 20 min
4,0
Čokoládová pěna s mascarpone a citronem
> 60 min
4,3
Valašské frgále
> 60 min
4,8
Tvarohové suflé s mangem a ovocnou omáčkou
< 10 min
4,5
Čokoládová buchta se švestkami
< 60 min
4,1
Skořicová buchta s čokoládou a oříšky
< 60 min
4,1
Těstoviny se špenátem a ricottou
< 60 min
4,6
Středomořský cizrnový salát
> 60 min
4,5
Citronovo-cizrnový koláč
< 60 min
4,1
Špaldové halušky se zelím a tempehem
> 60 min
4,4
Kuřecí enchiladas s červenou omáčkou mole
< 20 min
3,4
Čínská pánvička se zeleninou a oříšky kešu
< 50 min
4,4
Zapečené brambory se špenátem a bešamelem
< 45 min
4,3
Kuře s rýží v jednom
< 20 min
4,3
Houskové knedlíky z mikrovlnky
< 30 min
4,3
Risotto primavera
< 90 min
3,9
Gratinované brambory se šalotkou a parmazánem
> 60 min
4,4
Medová křidýlka na zázvoru
< 120 min
4,4
Pečené krůtí stehno na rozmarýnu a česneku
< 30 min
4,0
Polévka z červené čočky
< 30 min
3,0
Ryba ve sladkokyselé omáčce
< 30 min
4,3
Zapečené brambory s makrelou
< 60 min
3,3
Bulgurový salát s tofunézou
> 60 min
4,4
Slepice na paprice s noky
< 30 min
5,0
Fettuccine s masem a ztraceným vejcem
> 60 min
2,5
Pošírovaná hovězí svíčková s ořechy a řeřichou
< 60 min
4,4
Eintopf s uzeným a kapustou
< 30 min
3,8
Zelenina v páře
< 60 min
4,1
Čínské knedlíčky v páře s vepřovým a krevetami
< 20 min
5,0
Minisendviče
< 60 min
4,4
Valašský kontrabáš
> 60 min
4,8
Salát se slaninou a kuřetem na chilli
< 30 min
4,5
Kořeněný salát z bulguru s cizrnou
< 30 min
4,4
Bramborové rösti
< 60 min
4,2
Tatarský biftek
> 60 min
4,8
Sýrová roláda s uzeným lososem a řeřichou
< 10 min
4,6
Avokádový salát s cherry rajčaty
> 60 min
4,5
Vepřová pečínka
< 60 min
4,6