Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
4,0 (168x)
18. 7. 2014
Polévka z červené čočky


Snadné
< 30 min
4,0 (168x)

Jemná červená čočka, oblíbená v Indii, se zhostí polévkotvorné role stejně elegantně jako její zelená kolegyně. Je však křehčí; vaření trvá jen pár minut.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na ozdobu a dochucení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 338.5 kcal
  • Bílkoviny 18.25 g
  • Sacharidy 30.75 g
  • Tuky 10.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(168 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Dana Kavánová profile image
Dana Kavánová
01.01.2015 11:17

Polévka je velmi chutná.

Lenka Vodičková profile image
Lenka Vodičková
12.11.2014 11:03

Aby byla polévka hustější, musela jsem dát více čočky (cca 300 g). Jinak je polévka výborná, vřele doporučuji :)

  profile image
Alena
04.09.2007 17:54
Recept se nachází v č.3/06, str.72

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/3

Březen 2006