Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,1 (16x)
25. 8. 2014
Špaldové halušky se zelím a tempehem
Apetit
Špaldové halušky se zelím a tempehem
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,1 (16x)

Tohle stoprocentně zdravé biojídlo je přímo nabité senzačními chutěmi. Uzený tempeh (lisovaný sójový tvaroh) nahradí špek – a výrazná chuť špaldové mouky dodá haluškám nový půvab.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na halušky

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 394 kcal
  • Bílkoviny 26.5 g
  • Sacharidy 43.75 g
  • Tuky 10.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(16 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
.
25.08.2008 19:16
Kde se dá sehnat uzený tempech?
  profile image
Lucka
10.09.2008 16:55
Kupuje se v bioobchodech, já ho například kupuji v toulcově dvoře - www.toulcuvdvur.cz a je to vážně dobrota

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/3

Březen 2006