Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 50 min
4,4 (65x)
20. 8. 2014
Zapečené brambory se špenátem a bešamelem
Apetit
Zapečené brambory se špenátem a bešamelem
Apetit


Velmi snadné
< 50 min
4,4 (65x)

Receptů na zapečené brambory není nikdy dost. Jejich příprava je rychlá, snadná, zvládnou ji i začátečníci a tato se špenátem a bešamelem navíc neuvěřitelně lahodná. Rozhodně ji ocení i vegetariáni. V omáčce je máslo nahrazeno olejem, čímž vznikne ,zdravější‘ verze – ale výsledkek je stejně lahodný!


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 584 kcal
  • Bílkoviny 21.75 g
  • Sacharidy 59 g
  • Tuky 27.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(65 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Francouzské brambory se sýrem

Komentáře

  profile image
e
14.10.2008 10:00
mnam, trochu ochutit bešamel a je to výborný
  profile image
Alena
04.09.2007 18:09
Recept se nachází v č.3/06, str.43
  profile image
Phoebe
14.08.2006 13:35
Recept jsem zkoušela, je fantastický !!! Pokud použijete mražené špenátové listy (Bonduelle) Nechte pořádně vykapat vodu nebo je lehce rukou vyždímejte.
  profile image
Janka
27.01.2007 17:15
urcite vyzkousejte! Ja osobne davam trosku muskatoveho orisku a vegetu i do besamelu .. tento recept jsem zaradila mezi sve oblibene :)!

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/3

Březen 2006