Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 50 min
4,4 (64x)
20. 8. 2014
Zapečené brambory se špenátem a bešamelem
Apetit
Zapečené brambory se špenátem a bešamelem
Apetit


Velmi snadné
< 50 min
4,4 (64x)

Receptů na zapečené brambory není nikdy dost. Jejich příprava je rychlá, snadná, zvládnou ji i začátečníci a tato se špenátem a bešamelem navíc neuvěřitelně lahodná. Rozhodně ji ocení i vegetariáni. V omáčce je máslo nahrazeno olejem, čímž vznikne ,zdravější‘ verze – ale výsledkek je stejně lahodný!


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 584 kcal
  • Bílkoviny 21.75 g
  • Sacharidy 59 g
  • Tuky 27.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(64 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Francouzské brambory se sýrem

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/3

Březen 2006