Zapečené brambory spojené hustou smetanovou omáčkou, vonící tymiánem a dotažené trochou pikantního parmazánu – tahle podoba ‚francouzských brambor‘ prostě nemá chybu. Recept na gratinované brambory se šalotkou a parmazánem je snad ten nejlepší, jaký jsme v poslední době připravovali. A rozhodně stojí za vyzkoušení – ať už jako příloha, nebo syté a bezmasé jídlo.
4-6
Suroviny
4-6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 554.25 kcal
- Bílkoviny 11.75 g
- Sacharidy 58.25 g
- Tuky 29.75 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/3
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,9/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2006/3
Březen 2006
Komentáře