Zapečené brambory spojené hustou smetanovou omáčkou, vonící tymiánem a dotažené trochou pikantního parmazánu – tahle podoba ‚francouzských brambor‘ prostě nemá chybu. Recept na gratinované brambory se šalotkou a parmazánem je snad ten nejlepší, jaký jsme v poslední době připravovali. A rozhodně stojí za vyzkoušení – ať už jako příloha, nebo syté a bezmasé jídlo.
4-6
Suroviny
4-6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 551.75 kcal
- Bílkoviny 11.75 g
- Sacharidy 58 g
- Tuky 29.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/3
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,0/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2006/3
Březen 2006