Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,6 (9x)
7. 4. 2016
Čínská polévka s ředkvičkami
Apetit
Čínská polévka s ředkvičkami
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
4,6 (9x)

Plátky ředkviček dodají této orientální polévce nejen něžný půvab, ale i švih.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 166.25 kcal
  • Bílkoviny 14.25 g
  • Sacharidy 20.5 g
  • Tuky 0.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(9 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
jana jonášová
07.09.2017 11:53

Dobré i bez krevet. Místo cibulky možno dát pórek

  profile image
Alena
04.09.2007 17:53
Recept se nachází v č.3/06, str.33

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/3

Březen 2006

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.