Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,5 (10x)
18. 7. 2014
Vepřová pečínka
Apetit
Vepřová pečínka
Apetit


Snadné
> 60 min
4,5 (10x)

Vepřové (na kmíně) je pilířem české kuchyně, ale dnes jeho půvaby začínají objevovat i jinde – a vůbec to nemusí být ten nejlibovější a nejdražší kousek! Podestýlka z brambor a zeleniny, které poslouží jako příloha plná úžasné vypečené šťávy, je skvělou inovací ve stylu Jamieho Olivera.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 694 kcal
  • Bílkoviny 53.5 g
  • Sacharidy 57.5 g
  • Tuky 30 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(10 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/3

Březen 2006